vineri, 6 martie 2009

Amazing Race in Romania

Tocmai am vazut pe You Tube episodul in care concurentii de la Amazing Race ajung in Romania. Au aterizat pe aeroportul Otopeni cu mai multe curse venite de la Munchen, operate fie de Lufthansa sau Tarom. Unul dintre evenimentele care erau pe cale sa schimbe soarta jocului a fost intoarcerea unui zbor Lufthansa la Munchen din cauza unor defectiuni tehnice ale aeronavei, dar pentru cei care zboara frecvent cu operatorul german sigur nu mai este nicio surpriza.
Asadar, de la Otopeni au mers la o sala de gimnastica de la Lia Manoliu (care arata surprinzator de bine), si-au amintit de Nadia Comaneci prin cateva exercitii la barna si sol, dupa care au mers la Gara de Nord pentru a lua trenul catre Brasov. Un pic scary pentru ei a fost ca si-au petrecut noaptea in gara :)
Dupa o scurta trecere pe la Biserica Neagra, organizatorii s-au gandit sa le dea de ales intre doua probe care fac trimitere la doua dintre brandurile care ne fac imaginea in lume - tiganii si Dracula. Popasul a fost in apropierea Branului, insa nu au mentionat nimic despre vreo pensiune. Sunt curioasa ce se va intampla saptamana aceasta...










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
concurs paralela45