vineri, 22 mai 2009

Hotel: Bergland, Solden


Hotelul Bergland se afla exact in mijlocul statiunii Solden, astfel incat poti sa ajungi pe jos la oricare dintre gondole. In cazul in care deplasarea cu intreg echipamentul pare prea dificila, exista varianta autobuzelor gratuite pentru schiori. Hotelul este unul clasic de schi, cu o camera special amenajata unde pot fi „cazate” schiurile si claparii. Interiorul este in mare parte realizat din lemn sau materiale naturale. Mi-a placut foarte mult barul de la primul etaj, unde te puteai relaxa pe canapelele foarte confortabile in fata semineului. Cred ca este foarte placut in toiul iernii, cand afara gradele sunt cu minus.
Camera este normala, curata, destul de mare, iar balconul da intr-un fel de curte interioara. Eu am stat la etajul 1, asa ca aveam o terasa, comuna pentru toate camerele de pe etaj.
Micul dejun este specific austriac – omleta, bacon prajit, mezeluri, branza, iaurturi, gem, cereale, ceva patiserie si mai multe feluri de paine. Un lucru placut era ca bucatarul iti putea prepara pe loc omleta sau ouale prajite.
Hotelul are piscina si sauna bine dotate, precum si un fel de minispa, in sensul ca poti face masaj sau tratamente faciale. Pana acum am fost cazata in pensiuni, foarte noi si dragute de altfel. Ceea ce ofera in plus hotelul, comparativ cu pensiunile este un loc unde sa stai seara, cu prietenii, la un suc, fara sa fii nevoit sa iesi in frig. A..si foarte dragut mi s-a parut la receptie, ca seara cand mergeai sa iei cheia, era un fel de autoservire. Nu trebuia sa ii spui receptionerei ce camera ai..pur si simplu mergeai si luai cheia. Preturile in timpul sezonului sunt in jurul a 150 de euro camera dubla.







Un comentariu:

 
concurs paralela45